Σας ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

 

Αναχώρηση από το σημείο του ραντεβού μας κατα τις πρωτες πρωινες ωρες για την ημερήσια εκδρομή μας στο νησί της Κέρκυρας στα πλαίσια της γιορτής του Αγίου Σπυρίδωνα πολιούχου του νησιού.

Με μια μικρή προαιρετική ενδιάμεση στάση κοντά στα Ιωάννινα θα αφιχθούμε στην Ηγουμενίτσα απ όπου και θα επιβιβαστούμε στο καράβι της γραμμής με προορισμό την Κέρκυρα.

Άφιξη στο νησί επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα για να παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργιά.

Με το πέρας της λειτουργιάς επιστροφή στο λεωφορείο για μια μικρή περιήγηση.

Πρώτος προορισμός το παλάτι της πριγκίπισσας Σισσυ, γνωστό σε όλους μας Αχίλλειο με τα περίφημα ψηφιδωτά. Ελεύθερος χρόνος για ξενάγηση.

  Επιβίβαση ξανά στο λεωφορείο με προορισμό το γνωστό σε όλους μας  Κανόνι.

Στα μέσα της διαδρομής μας θα γίνει στάση για όσους μπορούν να ακολουθήσουν ένα μικρό οδοιπορικό πεζοί αφού θα επισκεφτούν την Παναγία των Βλαχερνών απέναντι από το Ποντικονήσι και θα συνεχίσουν με τα πόδια μέχρι το Κανόνι όπου θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για περιήγηση. Σε εκείνο το σημείο θα συναντηθούν ξανά με το λεωφορείο για να συνεχίσουμε την περιήγηση στο νησί.

  Επόμενος προορισμός μας η πλατεία Λιστόν, ίσως η μεγαλύτερη πλατεία της Ελλάδος και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη στην πόλη της Κέρκυρας. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση καφεδάκι καθώς και μεσημεριανό φαγητό έως της 16.20 το απόγευμα όταν και θα συναντηθούμε ξανά για να αναχωρήσουμε για το λιμάνι όπου και θα επιβιβαστούμε στο καράβι για την Ηγουμενίτσα.

Άφιξη στην Ηγουμενίτσα μετά από μιάμιση ώρα περίπου επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για Καλαμπάκα. Με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο σημείο απ όπου και ξεκινήσαμε μετά από δυόμιση ώρες περίπου.

 

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και γίνονται αλλαγές ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο που έχουμε η άλλων εξωτερικών παραγόντων και κατόπιν συνεννοήσεις με τον υπεύθυνο της εκδρομής.

Τιμή ανά άτομο: 45 ΕΥΡΩ

Τηλέφωνα Κρατήσεων: +30 24320 24144 | +30 6974471287

Μοιράσου αυτή τη σελίδα στα social media