Ελλάδα και εξωτερικό

Διοργάνωση Ομαδικών Εκδρομών

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας, η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στο να κάνει την επόμενη ομαδική σου εκδρομή σε Ελλάδα και εξωτερικό αξέχαστη. Άφησε όλες τις λεπτομέρειες σε εμάς και απόλαυσε το ταξίδι.

Η υπηρεσία διοργάνωσης ομαδικών εκδρομών προσφέρει μια ολοκληρωμένη και χωρίς άγχος λύση για όλες τις ταξιδιωτικές σου ανάγκες. Είτε σχεδιάζεις ένα ομαδικό ταξίδι εσωτερικού είτε εξωτερικού, η ομάδα μας είναι εδώ για να σου παρέχει την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεσαι για να αξιοποιήσεις στο έπακρο το επόμενο ταξίδι σου. Εμπιστεύσου μας για να σχεδιάσουμε μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία για εσένα και την ομάδα σου.

Ένας από τους τομείς εξειδίκευσής μας είναι και οι σχολικές ομαδικές εκδρομές, όπου η ασφάλεια και η οργάνωση είναι υψίστης σημασίας. Η ομάδα μας έχει τη γνώση και την εμπειρία για να σχεδιάσει και να χειριστεί όλες τις πτυχές των σχολικών ομαδικών εκδρομών, από τη συνεργασία με τους υπεύθυνους του σχολείου έως τη διασφάλιση ότι όλοι οι μαθητές είναι ασφαλείς και απολαμβάνουν μια ξεχωριστή εμπειρία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πλήρως προσαρμόσιμα

Ομαδικά Ταξιδιωτικά Πακέτα

Κατανοούμε τις μοναδικές προκλήσεις και την πολυπλοκότητα του προγραμματισμού ομαδικών ταξιδιών, γι’ αυτό και έχουμε αναπτύξει μια προσαρμοσμένη προσέγγιση για να διασφαλίσουμε ότι κάθε πτυχή του ταξιδιού σου λαμβάνεται υπόψη. Η υπηρεσία διοργάνωσης ομαδικών εκδρομών μας περιλαμβάνει τα πάντα, από τον συντονισμό μεταφοράς και διαμονής, έως και τη διαχείριση δρομολογίων, επισκέψεων και δραστηριοτήτων.

Ανακάλυψε τα

Οφέλη

Ανακάλυψε τα βασικά πλεονεκτήματα της υπηρεσίας διοργάνωσης ομαδικών εκδρομών μας.

Εξειδίκευση

Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας.

Εξατομίκευση

Προσαρμόσιμος στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, ταξιδιωτικός σχεδιασμός.

Σχολεία

Εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία δεκαετιών στον σχεδιασμό σχολικών εκδρομών.

Έχεις κάποιο αίτημα;

Επικοινωνία

Στείλε μας το αίτημα σου καταχωρώντας την παρακάτω φόρμα. Έλα να σχεδιάσουμε μαζί μια αξέχαστη ομαδική εκδρομή.

Κάποιες Ενδεικτικές

Αξιολογήσεις

Πάρε μια γεύση από τις εμπειρίες που μοιράζονται μαζί μας οι πελάτες μας και ανακάλυψε τους λόγους που μας κάνουν μια αξιόπιστη επιλογή.

Πρόσφατα αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό και επισκεφτήκαμε το γραφείο του κυρίου Τσιάτσιου για να μας βοηθήσει. Σε πολύ λίγο χρόνο μας είχε ετοιμάσει την κατάλληλη εκδρομή όπως ακριβώς την θέλαμε. Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση. Σίγουρα θα του εμπιστευτούμε και τις επόμενες.

Ελένη

σε Tripadvisor

5/5

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τουριστικό πρακτορείο Tsiatsios Tours στην Καλαμπάκα για την εκδρομή του σχολείου μας (Εκπαιδευτήρια Αθηνά) στην Κρήτη. Πρόσφερε πολύ περισσότερα από όσα είχε το αρχικό πρόγραμμα, άψογη οργάνωση, τέλειος προγραμματισμός και με χαμόγελο πάντα.

Γιώργος

σε Tripadvisor

5/5