Γνώρισε την επιχείρηση

Tsiatsios Tours

H οικογενειακή μας επιχείρηση “Tsiatsios Tours” ιδρύθηκε με πολύ μεράκι και ζήλο αφού δώσαμε και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό καθημερινά. Διαθέτοντας πλέον πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας, απολαμβάνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη εκατοντάδων ανθρώπων.

Στο επίκεντρο της επιχείρησής μας βρίσκεται η οικογένειά μας, με ένα μέλος της πάντα παρόν για την εξασφάλιση κορυφαίας εξυπηρέτησης, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Διαθέτοντας πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας, έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη στους κλάδους των μεταφορών και του τουρισμού. Είμαστε περήφανοι που κερδίσαμε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση πελατών τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε όλη την Ευρώπη.

Η ομάδα μας έχει μεγάλη εμπειρία και πάθος για τα ταξίδια και είναι αφοσιωμένη στο να διασφαλίζει ότι οι ανάγκες και οι προσδοκίες κάθε πελάτη ικανοποιούνται. Είτε διασφαλίζοντας τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις είτε απαντώντας σε ερωτήσεις και προσφέροντας συμβουλές, είμαστε πάντα εδώ για να σε βοηθήσουμε. Με εμάς, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι τα ταξιδιωτικά σου σχέδια βρίσκονται σε καλά χέρια.

Στοχεύοντας στην

Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

Η δέσμευση μας για ποιότητα και μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας είναι αυτό που μας ξεχωρίζει στον κλάδο. Κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι κάθε πελάτης μας θα έχει μια απρόσκοπτη και αξέχαστη εμπειρία, είτε κάνει κράτηση ακτοπλοϊκού εισιτηρίου είτε επιλέγει ένα πλήρες πακέτο διακοπών.

Θα σε ενδιέφερε μια

B2B συνεργασία;

Ανακάλυψε τα βασικά πλεονεκτήματα και προνόμια μιας συνεργασίας μαζί μας.

Στόλος

Διαθέτουμε ένα στόλο οχημάτων ικανό να καλύψουν τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Εμπειρία

Με την εμπειρία 30+ ετών στον ταξιδιωτικό κλάδο, η εταιρεία μας έχει χτίσει τη φήμη για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών.

Αξιοπιστία

Η οικογενειακή μας επιχείρηση βασίζεται στο μεράκι και την αποφασιστικότητα.

Ενδιαφέρεσαι για μια B2B συνεργασία;

Επικοινωνία

Στείλε μας το αίτημα σου καταχωρώντας την παρακάτω φόρμα. Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας επιτυχημένων συνεργατών μας και απόλαυσε μαζί μας τα οφέλη.

Κάποιες Ενδεικτικές

Αξιολογήσεις

Πάρε μια γεύση από τις εμπειρίες που μοιράζονται μαζί μας οι πελάτες μας και ανακάλυψε τους λόγους που μας κάνουν μια αξιόπιστη επιλογή.

Πρόσφατα αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό και επισκεφτήκαμε το γραφείο του κυρίου Τσιάτσιου για να μας βοηθήσει. Σε πολύ λίγο χρόνο μας είχε ετοιμάσει την κατάλληλη εκδρομή όπως ακριβώς την θέλαμε. Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση. Σίγουρα θα του εμπιστευτούμε και τις επόμενες.

Ελένη

σε Tripadvisor

5/5

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τουριστικό πρακτορείο Tsiatsios Tours στην Καλαμπάκα για την εκδρομή του σχολείου μας (Εκπαιδευτήρια Αθηνά) στην Κρήτη. Πρόσφερε πολύ περισσότερα από όσα είχε το αρχικό πρόγραμμα, άψογη οργάνωση, τέλειος προγραμματισμός και με χαμόγελο πάντα.

Γιώργος

σε Tripadvisor

5/5